Wohnouti vyráží na turné do divadel

Publikováno: 02.01.2024

Skupina Wohnout převlékne koncertní šňůru do akustického obleku a na jaře vyrazí na unplugged tour.

Historicky druhá unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá do českých měst, kde Wohnouti představí své písně v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je houslista Vojta Lavička. Kapela láká na nové aranže a divadelní scénu. „V rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged
tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům“ komentuje se smíchem zpěvák Honza Homola.

Kapela připravuje speciální divadelní scénu, kterou oživí již takto dost netradiční koncerty na sezení.

Předešlé tourné se vyprodaly s velkým předstihem, jednalo se tak o historicky nejúspěšnější koncertní šňůry kapely. Není se čemu divit. Zažít rockovou kapelu v divadle s sebou nese netradiční zážitek, o který se krom prostředí divadla postará i playlist, který tvoří výběr hitů napříč diskografií kapely, a to ve speciálních akustických úpravách, někdy s použitím pro Wohnouty zcela nových hudebních nástrojů, jako je xylofon, tuba, banjo nebo trombon. Litomyšl Wohnouty přivítá v pátek 19. dubna od 19.00 hodin. Nenechte si to ujít, přijďte, jste srdečně zváni.

Vstupenky k dostání on-line na www.smetanuvdum.cz, prostřednictvím osobní návštěvy Informačního centra Litomyšl, tel.: 461 612 161 nebo v pokladně Smetanova domu hodinu před akcí.